Het perfecte verjaardagscadeau voor een smartphonefanaat

Heb je een broer, vader, zus of andere kennis die altijd als eerste de nieuwste smartphone heeft en het nieuws op het gebied van telecom op de voet volgt? Dan kun je diegene met recht een smartphonefanaat noemen. Maar wat geef je een smartphonefanaat voor zijn verjaardag? In dit blog een aantal ideeën.  

Displayfolie
Een smartphonefanaat gebruikt zijn smartphone veel en neemt hem overal mee naartoe. Dat betekent een grote kans op schade. Het scherm is over het algemeen het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. Smartphonefolie is folie dat je over het scherm heen plakt en het scherm beschermt tegen krassen. Een belangrijke accessoires voor iemand die zijn smartphone veel gebruikt en tegelijkertijd een niet al te duur verjaardagscadeau. In de meeste gevallen wordt displayfolie per 2 verpakt verkocht. Mocht er lucht of water onder komen waardoor het folie bobbelig en onbruikbaar wordt heb je altijd reserve folie. Displayfolie is voor nagenoeg alle modellen beschikbaar. Wel is het zo dat het formaat per merk verschilt. Let dus even goed op dat je folie koopt van het goede merk smartphone.

Smartphonehoesje
Als je wat meer budget hebt is een smartphonehoesje een mooi cadeau. Smartphonehoesjes zijn er in veel verschillende varianten. Het is afhankelijk van hoe de smartphone gebruikt wordt en wat de gebruiker fijn vindt welke variant het meest geschikt is. Het bookcase telefoonhoesje is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die hun smartphone regelmatig laten vallen. Het beschermt namelijk de hele telefoon: zowel de behuizing als het scherm. De flap die het scherm beschermt vouw je als een soort boek over het scherm heen als de telefoon niet gebruikt wordt. Vandaar ook de naam. Nadeel van dit type telefoonhoesje is dat je eerst de flap moet omvouwen voordat je de smartphone kunt gebruiken en de telefoon dikker is waardoor hij minder makkelijk in een broekzak past. Een andere optie is de zogenoemde cover. Dat is een achterkant die je op de smartphone klikt. De achterkant wordt volledig beschermt en door de opstaande randjes die aan de voorkant net over de behuizing heen vallen breekt het de val van de smartphone als die met het scherm naar onderen valt. Voordeel van dit type telefoonhoesje is dat die minder dik is dan de bookcase. Daartegenover staat dat de smartphone minder goed beschermd is doordat het scherm niet bedekt is. Smartphonehoesjes zijn in veel verschillende modellen op de markt dus je kunt iets kiezen wat qua stijl helemaal bij de jarige job past.

Smartphonehouder voor in de auto
Maar er zijn meer dingen die leuk zijn om te geven aan een jarige smartphonefanaat. Denk bijvoorbeeld aan een smartphonehouder voor in de auto. Een ideale hint voor iemand die ook tijdens het rijden in de auto veel met zijn telefoon bezig is. De houder zorgt ervoor dat de gebruiker veilig kan rijden en tegelijkertijd de telefoon kan gebruiken voor het afspelen van muziek of het navigeren van de route. Het leuke aan een smartphonehouder is dat de meeste universeel zijn. Dus ook als het feestbeest een nieuwe telefoon krijgt, wat nogal eens gebeurt bij een smartphonefanaat, kan die de smartphonehouder blijven gebruiken. Ideaal toch?

Wil je een van de cadeau ideeën uit dit blog kopen of op zoek naar meer inspiratie? Kijk eens op www.hoesjescases.nl