Veel geruchten omtrent de iPhone 7!

Halverwege september is het alweer zo ver. Apple zal dan haar nieuwste smartphone uit gaan brengen. De verwachtingen zijn, dat Apple dan de iPhone 7 uit zal gaan brengen. Apple zal dit gaan doen, tijdens haar jaarlijkse Apple event. Er gaan natuurlijk al een behoorlijke tijd geruchten rond, rondom dit nieuwste toestel en ook zijn er al wat foto’s uitgelekt.

Wat zijn de geruchten

Tot nu toe zijn het nog steeds geruchten die rond gaan, aangezien Apple haar nieuwste toestel nog niet heeft gepresenteerd. Door uitgelekte foto’s blijkt al wel, dat het design van de Iphone 7 niet veel zal gaan veranderen dan het design van de iPhone 6s. Er zullen maar een paar kleine aanpassingen zijn. Ook is op de foto’s te zien, dat de iPhone 7 een andere home knop zal gaan krijgen. Het zal naar alle waarschijnlijkheid gaan om een aanraakgevoelige home knop. Hier werkt de concurrentie van Apple al mee, dus Apple kon hier ook niet bij achter blijven. Volgens geruchten, zal de batterij van de iPhone 7 iets groter gaan worden, deze kan dan uiteindelijk ook langer mee. Ook is het nog even de vraag hoeveel opslaggeheugen de Phone 7 zal gaan krijgen. Er gaan namelijk geruchten rond, dat de iPhone 7 niet meer met 16GB aan opslaggeheugen verkrijgbaar zal zijn. De iPhone 7 zal te verkrijgen zijn met een opslaggeheugen vanaf 36GB. Het toestel zal te verkrijgen zijn met een scherm van 4,7 inch. Mocht er ook nog een iPhone 7 Plus worden uitgebracht, zal deze natuurlijk beschikken over een groter scherm.

Apple

Apple zet met de komst van de iPhone 7 de populaire lijn door. Apple brengt al vele jarenlang haar iPhone toestellen uit en nog steeds is hier grote vraag naar. Apple bracht haar eerdere toestellen altijd uit met een scherm van 4 inch. Toch moest Apple met haar concurrentie mee, aangezien zij smartphones uit gingen brengen met grotere beeldschermen. Zodoende brengt Apple nu ook smartphones uit met grotere beeldschermen. Zo kunnen zij ook goed concurreren met de concurrentie.

Bron: https://www.smartphoneclub.com/apple/iphone-7/